Kokoro Business

Het Kokoro team

Wij weten hoe uitdagend het leven van een moderne professional is. We zijn zelf moderne professionals.

Onze Kokoro coaches zijn ervaringsdeskundigen.

Elk teamlid heeft een andere achtergrond (business, body of mind), maar allemaal beseften we op een bepaald moment dat energie management aan de basis ligt van succes. We brengen dus niet alleen expertise uit verschillende domeinen samen, maar ook jarenlange ervaring en knowhow.

“Dream it, Plan it, Do it” 

Tim De Vilder, Performance Coach
Performance Coach

Tim De Vilder

Tim is coach van duursporters en ondernemers. Hij hielp talrijke sporters richting hun doelen, gaande van wereldtitels tot persoonlijke challenges. Hij was de drijvende kracht achter meer dan 350 Iron Man finishes.

Door zijn ervaring is hij de juiste persoon om de sportwereld aan de bedrijfswereld te linken. Het ligt in zijn natuur om mensen samen te brengen.

Als oprichter van PeakLevel werkte hij al rond de verbinding van Body & Mind. Bij Kokoro vond hij het ontbrekende stukje: de business.

Organizational & Performance Psychologist

Matthias Haspeslagh

Iedere ochtend opstaan met de intentie om het verschil te maken en anderen te laten scoren. Dat is wat Matthias drijft. Of het nu als trainer, coach of psycholoog is, in business of in sport, de focus ligt telkens op leren, groei en ontwikkeling. Verbanden zien en samenhang bloot leggen, uitdagen met rake inzichten, tijd creëren en concepten uitwerken. Dat is wat Matthias het liefst doet.

Als arbeid- en organisatiepsycholoog bouwde hij een rijkgevulde ervaring op in de wereld van change management en talent- en organisatieontwikkeling bij bedrijven. Omdat hij mensen weet te raken en hen op de gepaste manier uitdaagt, is hij de ideale verschilmaker om ook jou te begeleiden richting de meest optimale staat van kokoro.

"Don’t judge each day by the harvest you reap, but by the seeds that you plant.”

R. Louis Stevenson

“Dare to believe” 

Ann Wauters, Performance Coach
Performance Coach

Ann Wauters

Ann is onze basketbaltrots en weet als geen ander wat het betekent om in team te werken. Ze behaalde heel wat successen met haar teams, maar verloor ook finales. Elk seizoen was het aanpassen. Leren samenwerken met nieuwe teammates van verschillende achtergronden, om samen een hecht team te vormen en resultaten te halen onder druk.

Door 20 jaar aan de top te spelen, weet Ann hoe je in korte tijd een team bouwt dat betrokken is. Een team waar vertrouwen heerst en waar het gezamenlijke doel niet uit het oog verloren wordt en klaar is om te winnen in een uiterst competitieve wereld.

Ann combineerde haar topsportcarriere met het moederschap. Graag deelt ze deze unieke ervaring om het juiste evenwicht te vinden tussen body, mind en business. Ann helpt je om je ideale kokoro state of mind te vinden.

Organizational & Performance Psychologist

Jeroen Keymolen

Jeroen is een expert op vlak van talent- en change management, coaching en leadership. Vanuit zijn scherpe analyses fungerend als klankbord van het management, of als resultaatgerichte manager de business-strategie naar een performant en hedendaags people-beleid vertalend.

Zowel in bedrijven als in sport coacht hij high performers, hun teams en hun organisaties om resultaten met energie neer te zetten.

Als arbeids- en organisatiepsycholoog is hij gebeten door de link tussen body en mind. Kokoro is het verhaal waar alles samen komt.

“Just do it” 

Nike

Onze ervaring

Door eerst de basis aan te pakken (slaap, ademhaling, beweging, voeding, social support), stoomden we onszelf klaar voor de top. En nu delen we die ervaring in onze unieke Kokoro programma’s. Door ons te richten op business, body en mind maken we jouw bedrijf fit.

Tim De Vilder,
Performance Coach